© Text och bild Tommy Sörstrand för UNIKABOXEN.NET 2019

Min tanke är alltså att gå i en annan riktning än rådande samhällsklimat. Skapa något stort och inkluderande, om än så för en dag. Gnistor skapas som kan sprida sig. Kom och delta aktivt. En polariserad stad förlorar, en välkomnande och kärleksfull vinner!

/Thomas Gylling

Förra årets rekordheta fest

Förra året var ett speciellt år för Thomas. Ett riktigt jubileumsår. Han firade inte bara 20 år med Mosquito 2018. Av någon anledning var det 30 år sedan han startade Tropicopop och hela 40 år sedan starten för klassikern Radio Västindien. Det blev lite mer konfetti och lite pyroteknik från scenen annars är konceptet numera väl inövat och funkar alltid klockrent.

Thomas for President

Firandet av det blåa och gula blir både högtidligt och hett när alla får vara med. Musiken förenar och uppmanar oss alla till att ge oss hän njuta och älska.

Inte bara Svenska flaggans dag

Det har länge funnits ett behov av att fira vår dag och vår flagga på ett sätt som göra att alla känner sig inkluderade. Genom att fira alla världens flaggor samtidigt skapas magi.

Redan tradition

Stockholm som internationell huvudstad kommer här till sin rätt och stämningen är bubblande och generös. Initiativet firade 5 år 2017 och upp emot 8000 personer firar årligen Nationaldagen här med stolthet, glädje och värme. 

Första upplagan

Myten om att 6 juni enbart firas med folkdräkt och kungapar håller sakta på att förändras. Stockholms största firande sker inte längre på Skansen utan sedan 2013 på stranden vid Smedsudden på Kungsholmen. 

© Text och bild Tommy Sörstrand för UNIKABOXEN.NET 2019